pers en evenementen

mogelijks 2e titel

Hieronder vind je een overzicht van stukken waar Olivier de pers mee heeft gehaald. Ook de evenementen waar de creaties van Olivier te vinden zijn, worden hieronder in het licht gezet.

Film Festival Oostende

Film Festival Oostende

De lekkerste sterren op FF0 komen van Olivier Willems, niet uit Hollywood

Al van bij de start van het Filmfestival in Oostende in 2007 is Olivier vaste partner van dit evenement. Elke editie maakt Olivier de chocolade creaties voor de sterren van het Filmfestival van Oostende. Chocolade sterren of chocolade vuurtorens, de sterren zijn steeds dankbaar en onder de indruk van de creaties van Olivier.

James Bond-acteur Pierce Brosnan, Adrian Brody, Matthias Schoenaerts, Barbara Sarafian, Jan Verheyen, Gene Bervoets, Peter Van Den Begin, Maaike Cafmeyer, Bart De Pauw, Veerle Baetens, Johan Heldenberg… nationale en internationale filmiconen proefden chocolade van Olivier Willems. 

Olivier Willems:
“Net zoals de complimenten van al mijn klanten, doen hun lovende reacties mij deugd.”

 

foto FFO: © Pieter Clicteur

Olivier Willems op EXPO 2015 in Milaan

Olivier Willems op EXPO 2015 in Milaan

De chocolaterie van Olivier Willems is een begrip in Oostende. Hoog tijd om de rest van de wereld lekker te maken voor zijn innovatieve vakmanschap en verrassende combinaties.

Samen met collega-chocolatiers heeft Olivier Willems onze wereldbekende Belgische chocolade tijdens Expo Milaan 2015 gepromoot. Met zijn uitzonderlijk smakenpallet hebben Oliviers creaties duizenden bezoekers van het Belgisch Paviljoen verrast, en dit tot de laatste dag van de wereldtentoonstelling.

Olivier Willems:
“Als chocolatier ons chocoladeland mogen vertegenwoordigen is een grote eer.”

à l’Ostendaise

à l’Ostendaise

À l’Ostendaise, een jaarlijks culinair evenement in Oostende, waar vissers de Oostendse chefs uitdagen en waar ook ook chocolatier Olivier Willems zijn netten uit gooit om lekkerbekken te strikken. Sedert 2014 verzorgt Olivier Willems de desserts op dit evenement.

Jaar op jaar opnieuw zijn het buitenbeentjes, de creatieve gerechtjes die Olivier Willems in zijn atelier voor dit unieke event bedenkt. Een desserts op bord is niet in de winkel te koop, wat maakt dat zijn culinaire hoogvliegers in een mum van tijd met veel smaak zijn opgesmuld.

Een uitdaging ligt Olivier Willems wel:
“We kijken elk jaar opnieuw uit om iedereen weer te verrassen met een heerlijk chocolade dessert op à l’Ostendaise!”